Boerderij automaat

Met een boerderij automaat kunt u 24/7 uw eigen producten rechtstreeks van het land aan de klant verkopen, zonder zelf aanwezig te zijn. Of het nu gaat om verse groenten, fruit, eieren, vlees of ambachtelijke producten zoals potjes honing of jam, u biedt uw klanten altijd toegang tot dagverse streekproducten. 

Voor uitgifte van veel boerderijproducten is de Vision ES-Plus een geschikte vending machine. Met onze Nuuk vriesautomaat biedt u bevroren producten, zoals vlees of ambachtelijk ijs aan. Tenslotte biedt onze BigBox de mogelijkheid om zeer grote en zware producten aan te bieden, zoals zakken aardappelen of fruit.

Voordelen boerderij automaat

Een boerderij automaat biedt verschillende voordelen:

  1. Hogere marges
    Het zorgt voor een directe verkoop van producten zoals eieren, zuivel, vlees of groente, zonder tussenkomst van een winkel, wat de marges vergroot.
  2. 24/7 bereikbaar
    U biedt klanten de mogelijkheid om op elk moment van de dag verse producten te kopen. Dit vergroot het gemak voor de klant en loopt de verkoop gewoon door zonder dat u erbij hoeft te zijn.
  3. Lokale en duurzame verkoop
    Met een boerderij automaat steunt u de lokale gemeenschap en verkleint u de transportafstand, wat niet alleen goed is voor uw klanten, maar ook voor het milieu.

Boerderij automaat kopen of huren?

Het kopen van een boerderij automaat voelt misschien als een grote stap. Hoe werkt zo’n machine precies? Zullen mensen uw producten kopen? En is de locatie wel geschikt? Met onze FlexStart-oplossing kunt u de boerderij automaat eerst zes maanden huren. Tijdens deze periode betaalt u huur en leert u de wereld van vending en uw klanten beter kennen. Na deze zes maanden evalueren we samen de situatie en de machine kopen, waarbij de betaalde huur als aanbetaling geldt.

Zo ziet dat er in de praktijk uit

Bekijk de boerderij automaat bij:

Farmshop Berlicum

Boerderijwinkel 

Vision ES-Plus

Zoekt u een verkoopautomaat waarmee u uw verse groenten, sappen, zuivelproducten of vlees aan kunt bieden? De Vision ES Plus biedt dé oplossing. Deze boerderij automaat neemt het werk uit handen, zodat klanten uw producten kunnen kopen terwijl u op de boerderij aan het werk bent. Met onbeperkte openingstijden. Dankzij de acht lades kunt u er, afhankelijk van de afmetingen, tot wel 80 verschillende producten in kwijt. De boerderij automaat wordt aangestuurd door de Taos Basic of Taos Touch betaalmodule, die naast de automaat wordt geplaatst.

Geschikt voor grote producten en flessen tot 1,5 L

Temperatuur in automaat met koeling: < 5°C

Capaciteit tot 8 lades met tot 10 kanalen per lade

Soft delivery lift voor uitgave van kwetsbare/breekbare producten

Productuitgifte op kniehoogte

Flexibele indeling en programmering

Nieuwsgierig geworden naar de Vision ES-Plus?

Nuuk

Met de Nuuk vriesautomaat kunt u gemakkelijk diepgevroren boerderij producten zoals vlees of lokaal, ambachtelijk ijs aanbieden. De automaat bewaart uw producten op een veilige temperatuur van -21°C en geeft ze uit via de uitgiftebak op heuphoogte, zodat klanten eenvoudig toegang hebben. Aan de hand van productafbeeldingen op het standaard 21.5 inch touchscreen kunnen klanten hun gewenste product van de boerderij selecteren. Bovendien kunt u via dit scherm ook extra informatie delen over ingrediënten en allergieën. Zo kunt u uw diepvriesproducten 24/7 professioneel en efficiënt verkopen zonder er zelf bij te hoeven zijn.

Geschikt voor uitgifte van diepvriesproducten

Temperatuur in automaat: - 21°C

Capaciteit tot 8 lades met tot 10 kanalen per lade

Bediening via 21,5 inch touchscreen

Soft delivery lift voor uitgave van kwetsbare/breekbare producten

Health timer: Automatische verkoopblokkade bij verstreken houdbaarheidsdatum en/of overschrijding max. temperatuur

Flexibele indeling en programmering

De Nuuk vriesautomaat op uw boerderij?

BigBox

Wilt u eieren vanaf uw eigen erf verkopen? Of appels, kaas, uien of aardappelen? De BigBox is perfect voor het aanbieden van grote en zware producten. Met de flexibel samen te stellen vending lockers kunt u vrijwel elk product kwijt. De glazen deuren en ingebouwde verlichting zorgen bovendien voor een aantrekkelijke presentatie, wat de verkoop stimuleert. Klanten selecteren eenvoudig hun product en na betaling opent de gekozen box automatisch. De lockers kunnen ook gekoppeld worden aan een Jofemar Vision automaat waardoor u eindeloos kunt combineren met producten van de boerderij en uw verkoopmogelijkheden maximaal uitbreidt.

Geschikt voor grote en zware producten

Temperatuur in automaat: kamertemperatuur

Capaciteit: tot 4 BigBox-modules; per module tot 20 boxen (afhankelijk van gewenste box-grootte)

Bediening via fysiek toetsenbord

Boxen kunnen worden geleverd met glazen of gesloten deur

Flexibele indeling en programmering

Meer weten over de BigBox?

Vergelijk de boerderij automaten

Vision ES-Plus Nuuk BigBox
Geschikt voor
Middelgrote en gekoelde producten
Bevroren producten
Zeer grote producten
Capaciteit
8 lades met tot 10 kanalen per lade
8 lades met tot 10 kanalen per lade
Tot 4 BigBox-modules,
per module tot 20 boxen
Bediening
Fysiek toetsenbord (Taos Basic) of Touchscreen (Taos Touch 10)
21 inch touchscreen
Fysiek toetsenbord
Indeling en programmering
Flexibel
Flexibel
Flexibel
Temperatuur
Zonder koeling: kamertemperatuur
Met koeling: < 5°C
- 21°C
Kamertemperatuur
Soft delivery lift
Ja
Ja
n.v.t.
Productuitgifte
Op kniehoogte
Op heuphoogte
Op gewenste hoogte

Ontdek alle mogelijkheden voor uw boerderij

Shopping Basket

Neem contact met ons op

Download uw Brochure

Download uw Brochure

Download uw Brochure