Koude dranken

Koude dranken zijn altijd de meest populaire items op vending punten; de Artic 272 is de ideale machine om deze dienst aan te bieden dankzij de grote capaciteit op de beperkte ruimte.

De opslagruimte is ontworpen om het product op de juiste temperatuur te houden, met een perfecte isolatie kan dit met een minimum aan energie waarbij een maximale capaciteit door de verticale kanalen wordt behouden.

Koude dranken zijn altijd de meest populaire items op verkoop punten.
Dit is de reden dat Jofemar een lijn met koude dranken automaten heeft ontwikkeld. Met de Artic 600 bent u verzekerd van een probleemloze uitgifte van blikjes of flesjes.

Het innovatief systeem waarmee de Jofemar Artic 600 is uitgerust maakt het mogelijk om blikjes en PET-flesjes uit te geven. De kanalen zijn aanpasbaar aan elk product formaat en zijn zo ontworpen dat de producten niet vervormen. Dit is niet alleen een verhoging van de totale capaciteit maar ook een storingsvrije uitgifte.

Het robuuste ontwerp garandeert top weerstand tegen vandalisme en wordt gebouwd met de beste materialen bestand tegen inbraakpoging.