Automaten met lift

De lift die het product ophaalt is één van de belangrijkste eigenschappen van dit model!

Daardoor is dit de Jofemar Vision Combo Plus de geschikte machine voor het uitgeven van tedere producten, frisdranken, chocolade en ieder ander gekoeld product. Deze machine is voorzien van het innovatieve easyFlex uitgifte systeem. Met het easyFlex uitgifte systeem de automaat makkelijk aan te passen om ieder product en verpakking. Zo kan deze automaat zonder problemen flessen, blikjes, chips, snoep of broodjes uitgeven.

The Ideal machine to merchandise high value products or products in delicate packaging. This vendor delivers products comfortably at the consumer's waist height. The elevator stimulates the sales alongside the brand opportunity of the rolling panel advertiser. Incorporates the innovative EasyFlex system, the most effective way to adapt a vending machine to any kind of product and packaging.

De Vision ES Plus is de satlliet unit voor de Vision vending machine range. De Vision ES Plus heeft een lift die geschikt is voor het uitgeven van grote producten. Brood, maaltijden, zuivel, gereedschap, gadgets, waspoeder, sportartikelen, fruit, wijn en zelfs eieren. Het uitgifte systeem dat is aan te passen aan de vorm en afmeting van het product, gecombineerd met de breede lift biedt de mogelijkheid  om producten uit te geven die tot nu toe nog niet worden verkocht vanuit automaten. Dit alles is te combineren met ingebouwde koeling.